Home » Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Jelen webhely tulajdonosa és szerkesztője a Botanikart Kft. (székhely: 1112 Budapest, Dobogó u. 4-6.), (továbbiakban: Szerkesztő).

Tájékoztatjuk a Látogatókat, hogy a botanikart.hu weboldal böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.

A weboldal teljes tartalma, a szövegek, képek, grafikák, zenék, animációk, és videók, valamint ezek elrendezése a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, szerzői jogvédelem alá esik. Előzetes írásbeli engedély nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit másolni, továbbadni, terjeszteni. A weboldalon található tartalmak közlése, feldolgozása csak a weboldal szerkesztőjének előzetes írásbeli engedélyével és a forrás feltüntetésével történhet. A weboldal tartalmát Látogatóink letölthetik, képernyőjükön megjeleníthetik, kinyomtathatják, de azokat nem sokszorosíthatják. A Látogatók a weboldal tartalmát, illetve annak részeit kizárólag saját, személyes célra használhatják. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A weboldal szerkesztője követelheti a jogsértés miatt bekövetkezett anyagi és/vagy erkölcsi kárának megtérítését.

A weboldal szerkesztője mindent megtesz azért, hogy az itt közölt információk pontosak és naprakészek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A szerkesztő fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a szerkesztőt semmiféle felelősség nem terheli.